Корнелия и Десислава Трифонови провокират като секси Снежанки (Фото)

Корнелия и Десислава Трифонови провокират като секси Снежанки (Фото)
5 (100%) 1 vote

Корнелия и Десислава Трифонови обичат да провокират коментари за себе си

Корнелия и Десислава Трифонови определено не се стесняват да се показват в оскъдно облекло

Корнелия и Десислава Трифонови за пореден път провокираха коментари за себе си. Шармантната бивша участничка в Биг Брадър Фемили определено обича да привлича вниманието към себе си и го прави доста успешно с визията си. Която провокира куп коментари сред онлайн потребителите, кои положителни, кои не толкова.

Корнелия и Десислава Трифонови събраха погледите

Корнелия и Десислава Трифонови събраха погледите

Но е факт, че съпругата на бизнесмена от Приморско Христо Трифонов не остава незабелязана, без значение дали на живо или на фотосите си във Фейсбук. А от известно време насам по стъпките й уверено „върви“ и дъщеря й Десислава.

Която от малко момиченце, се превърна в наперена млада госпожица, която не по-малко от майка си обича да провокира интерес и внимание към себе си.

А какъв по-лесен начин за това от провокативна външност. Облекло. И поведение. Деси вече уверено върви по стъпките на майка си в това отношение. Госпожицата открай време се облича и гримира като фатална жена, с което предизвиква и не малко критики.

Покрай коледните и новогодишните празници Десислава и майка й отново намериха как да провокират като се пуснаха в тоалети на Снежанки. С което определено събраха погледите на онлайн потребителите. Вижте ги и вие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар