Концертът на Пайнер – сбирщина от голотии и кич (Вижте кои певици станаха за смях с визия – Снимки)

Гласувайте за статията

Чалга дивите Яница и Малката си развяха задните части, Десислава пък шашна с деколте до пъпа

На концертът на Пайнер отдавна има традиция певиците да си показват цялата анатомия в кичозни тоалети. И тази година не бе по-различна, не мина без голотии като някои от фолк гърлите направо се разпищолиха.

Дупетата на Теди Александрова и колежката й Яница, която е по-известна като Малката лъснаха пред зрителите. По-голямата част от гостите на концерта бяха възмутени от избора им на тоалети, с които шашнаха публиката и демонстрираха безобразно поведение.

Задните части на Ванеса лъснаха пред публиката
Снимка: Блиц

На сцената първа се появи Малката, която размята задните си части. Репортер на Блиц успя да я щракне как се вихри неприлично. После в съвсем оскъдна рокля цъфна и Теди Александрова.

Тя бе определена от публиката в залата като Барбито от „Али Експрес”. И макар тя непрекъснато да придърпваше и без това миниатюрната си рокличка нагоре, като за финал се надупи и хората се запознаха с цялата й анатомия.

Лидия, Десита и Диона пък се бяха барнали като актриси от порно филм. Десислава бе в черен тоалет, но извади на показ огромния си бюст и накара мъжете да оплакнат очи.

Десислава показа огромен бюст в деколте до пъпа
Снимка: Инстаграм

Единствените най-стилни чалга гърли както винаги бяха Емануела и Анелия на Големия концерт на телевизия Планета по случай 18-ия й рожден ден, предват от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар