Концерта на „Планета“ без звездите на „Пайнер“ (Eто кои певици отсвириха събитието)

Гласувайте за статията

Концертът на „Планета“ без звездите на „Пайнер“

Концерта на „Планета“ тази година ще мине почти изцяло без най-големите звезди на „Пайнер“. Куп певици отсвириха компанията и отказаха да присъстват на юбилейното събитие. Засега само Мария, Анелия и Емануела отстояват честта на фирмата. Голяма част от актуалните им колежки обаче предпочетоха да не ходят.

Най-чаканото събитие сред почитателите на поп фолк жанра, след наградите на „Планета“, тази година ще мине без много от любимките им. По лични причини Емилия си направи отвод и заяви, че не може да присъства на церемонията. Певицата заяви, че няма никакъв конфликт с продуцента, а става дума за работни проекти, които държи да завърши в срок и няма да може да участва.

Колежката й Преслава пък отказа да пее заради бебето си. Певицата все още е в майчинство, макар от време на време да излиза на сцена. При все това, тя е решила, че концертът изисква твърде голяма част от времето й, особено когато иска да е до дъщеря си, пише „България днес“.

Изненадващо, Райна също отказа да участва. Пилето на фолка напоследък предпочита да заработва като инфлуенсър, вместо да пее на сцената. Въпреки това, този път певицата има двойно извинение – поканена е да пее в чужбина и затова няма как да присъства на концерта. А и ще използва случая да изпълни ангажимента си като рекламно лице на туристическа компания.

Междувременно се изясни, че Галена също няма да остави турнето в САЩ, за да открива концерта в България. Певицата прецени, че не си заслужава убийственото пътуване от двете страни на океана, само за два часа изяви. Затова ще остане с Фики в Америка и Канада.

Звездите на "Пайнер" отсвириха концерта на "Планета" сн. Интернет

Звездите на „Пайнер“ отсвириха концерта на „Планета“ сн. Интернет

Тя обаче далеч не е последната, която се отказа. Най-неочаквано и Джена би отбой. „Причините са лични, но нямам възможност да участвам“, сподели певицата. Очевидно честта на телевизията ще трябва да пазят легендите Глория, Малина и Ивана, а на Емануела ще се падне честта да закрива шоуто в края на вечерта, пишат от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар