Константин се целува с фенка! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

„Кьоркютук пиян ми се задява и се натиска с фенки, как не го е срам”, възмущаваха се консервативни дами

Коцето

Коцето никога не е бил пестелив в обичта си към фенките

На страстни прегръдки и целувки между Коцето и негова фенка станаха свидетели стотици в известен софийски клуб. Навръх Хелоуин Константин бе на участие в столицата и според очевидци – „във видимо нетрезво състояние”. Както всеки път, и сега почитателките му го наобикаляха, за да се снимат с него и малко да пофлиртуват.

Коцето никога не е бил пестелив в обичта си към фенките, но този път наистина попрекали. Дори най-върлите му почитателки бяха възмутени от освободеното му поведение.

коцето - надя

Дишайте, това не е фенка, а Надя!!

„Кьоркютук пиян ми се задява и се натиска с фенки, как не го е срам, жена му сигурно стои вкъщи при детето, а той се зарибява с непознати девойки”, мърмореха консервативни дами.

Всъщност ситуацията беше повече от комична. Дали Коцето е бил пиян, не можем да кажем, но със сигурност Надя не си е стояла сама вкъщи. Жена му също беше на Хелоуин партито, но никой не можа да я познае, защото се беше дегизирала!

Надето бе с черна перука и тя също се натискаше на Коцето. Феновете обаче решиха, че това е някоя негова почитателка и започнаха да обвиняват певеца в изневяра, без да подозират, че това е собствената му съпруга.

А колкото до момичето от снимката горе вляво, това е приятелката на Надя.

Надя

Надя и приятелката й, с която Коцето УЖ се натискал

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар