Константин сваля в ефир Венета Райкова (Вижте как й се обясни в „Папараци“)

Гласувайте за статията

Константин го удари на любовни обяснения пред Венета Райкова

Фолк певецът Константин се отдаде на палави флиртове с водещата Венета Райкова. Музикантът на шега й предложи да се съберат, ако някога съпругата му Надя го напусне. „Искам да те питам… ако ден жена ми ме напусне, какво ще кажеш… ще ме вземеш ли? Досега не съм правил такива предложения, ама… и ти си сама, и аз ще съм сам…имам ли някакъв шанс?“, попита изпълнителят.

За всички беше ясно, че музикантът просто се закача с водещата, която призна, че са приятели вече 20 години. И не скри, че много се забавлява с предложенията му за връзка.

Певецът се появи леко почерпен пред камерите, което накара много зрители да решат, че флиртува с Райкова на пияна глава. Константин обаче призна, че годините и умората от работата са започнали да му се отразяват и предпочита повече да си стои у дома, вместо да организира купони и да ходи по участия.

„Мисля, че ми е време за промяна в кариерата. Жена ми, благодаря на Бог, напълно ме подкрепи. Каза ми „Каквото и решение да вземеш – значи е правилно. Надявам се, че и сега не съм сбъркал“, сподели певецът.

Въпреки че продължава да е лудо влюбен в нежната си половинка, с която имат и две деца, Константин не пропусна да пофлиртува с Венета Райкова. И въпреки че нито тя, нито той взеха на сериозно закачките, някои от зрителите не пропуснаха да го разкритикуват в социалните мрежи за това.

Константин се отдаде на флирт с Венета Райкова сн. Папараци

Константин се отдаде на флирт с Венета Райкова сн. Папараци

Що се отнася до водещата, Венета Райкова не само го накара да си признае защо е напуснал „Пайнер“, но и с кого работи в момента. Един от най-близките съратници на Коцето е режисьорът Кико, който работи и с Криско. Според слуховете, рап звездата и фолк певецът са съдружници в новото начинание. Друг слух обаче гласи, че не Коцето и Криско, а Константин и Фънки са създали „Фирмата“ заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар