Константин проговори след скандала с клуба си: Какво разказа?

Гласувайте за статията

Константин проговори за скандала с клуба си, не се извършвали нарушения там

Константин лично отведе Антон Хекимян и Генка Шикерова в най-известната стая в България, за да покаже, че няма какво да крие. Кралят на баладите от няколко дни е в центъра на страхотен скандал, който може да му коства бизнеса.

Полицейско разследване разкри, че в клуба на изпълнителя се предлага и взима дрога, като дори беше арестуван управителят на заведението и 7 души, за разпространение и търговия с дрога в заведението. Певецът сам разведе тв екипите из клуба си и преддверието на тоалетната, за да обясни на всички, че импровизирания будоар не се използва за криминални цели.

Коцето застана зад управителя на заведението си, както и зад охраната, като заяви, че за него е просто абсурдно гардовете да са предлагали дрога на клиенти в клуба. Също така обаче призна, че не може да следи всеки от присъстващите какво си носи, нито да им преглежда чантите и облеклото, за да е сигурен, че не вкарват нищо незаконно в дискотеката му.

„Това тук е преддверие към WC-то. Също така и място, където човек да седне, да проведе спокоен разговор, да се освежи, да се разкрасят момичетата, въобще изпълнява функцията на будоар. Не е никаква тайна стая, в която да влизат само избрани и да взимат дрога.”, твърди още изпълнителят.

Той е категоричен, че няма как да знае какво са правели клиентите в заведението му, но пък е готов да гарантира за служителите си.От полицията обаче също са категорични—разработвали са клуба няколко месеца като обект на разследване и са стигнали до други заключения.

От полицията са задържали 7 души за разпространение на дрога, като са арестували за постоянно и управителят на клуба. По информация на властите, въпросното преддверие служело като тайна ВИП стая, в която елитни гости, срещу 200-300 лева можели да се обзаведат с дрога.

 

„Ето я лабораторията, ето ги тайниците”, с ирония коментира стаята Константин. Певецът е категоричен, че никой от служителите му не е продавал дрога в клуба. „Гарантирам за хората си, особено за управителя. Той е най-верния ми човек”, разказва певеца.

Константин е убеден, че акцията е била нарочена и умишлено някой се опитва да го съсипе

Константин е убеден, че акцията е била нарочена и умишлено някой се опитва да го съсипе

Изпълнителят допълва още, че всяка седмица на клуба му се правят проверки от властите, а освен това редовно е обект на атаки и мишена на всякакви криминални акции. „Не знам чий интереси съм засегнал толкова сериозно, но за 200—300 лв няма да захвърля имидж, който градя от 17 години”, заяви още фолк певецът. И допълни, че са най-сигурния клуб в София именно заради зрелищните акции, които постоянно им правят и не си позволяват никакви нарушения на закона.

Тепърва обаче историята ще се разплита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Константин проговори след скандала с клуба си: Какво разказа?”

 1. Кристина

  апр. 17. 2016

  Във всяка дискотека в страната се продава дрога. Не само в студентски град. Защо нападате коцето. Явно той е поръчан. Ние българите сме болен народ. Има много завист. Злоба. Омраза. Явно му завиждат за парите. Коцето е готин. Земен. Шоузвезда.

  Reply to this comment
 2. Кристина

  апр. 20. 2016

  Коцето е прав. Но не само в студентски град се продава дрога. Я вижте другитте градове. Какво става в дискотеките. Явно някой иска да натопи коцето. И да урони имиджът му.. И да развали семейството му. Това е.

  Reply to this comment

Добавете коментар