Константин призна: Кръшках на Райна с Надя (Вижте закъснелите му разкрития)

Константин призна: Кръшках на Райна с Надя (Вижте закъснелите му разкрития)
3 (60%) 1 vote

Константин призна, че е изневерявал на Райна с Надя

Константин не скри, че се е влюбил в Надя докато е имал връзка с Райна

Константин призна, че е кръшкал на Райна с Надя. Изпълнителят потвърди това, което се говори от години. А именно – че се е залюбил с настоящата си жена Надя, докато още имал връзка с бившето си гадже Райна.

Откровението дойде съвсем спонтанно по време на семейна медийна изява, при която Коцето бе попитан от колко време с Надя са заедно. Двойката, която има син и дъщеря, са женени от 7 години, но от последвалите разяснения на Коцето се оказва, че официалната теза, че са се решили на венчавка само няколко месеца след запознанството си, не е съвсем вярна.

Константин„Нали имах една друга жена и както се охлаждаха чувствата там, тук се сгряваха отношенията… Примерно малко време, една година. Всъщност тя беше бременна в 7-8 месец на сватбата, значи малко повече…“, отговори с недомлъвки Коцето и пословичната си широка усмивка, която да замаже гафа.

Признанието му дойде с доста голямо закъснение, тъй като интимните му отношения с Райна отдавна са в миналото. Както и прегрешенията му към нея, а в бранша се говори, че те не са били само от момента, в който е срещнал настоящата си жена.

Дали е така, едва ли има някакво значение вече, тъй като красавицата от Сандански неведнъж е показвал приятелските си чувства към Коцето и жена му, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар