Константин преспал с щерката на Цветелина Бориславова (Подробности за аферата им)

Гласувайте за статията

Констанитин въртял любов с по-малката дъщеря на Цветелина Бориславова, певецът бил влюбен до полуда във Веселина

Константин пази в дълбока тайна, че имал любовна афера с дъщерята на Цветелина Бориславова. В любовния списък на прочутия фолкаджия и плейбой могат да се срещнат имена на жени не само от поп фолк гилдията, но и на милионерска наследничка.

Константин като млад

Коцето и палавата Веселина се залюбили още по време на ученическите си години. Бъдещата звезда на чалгата тогава бил атлет и я омагьосал с яко тяло и невероятно чувство за хумор.

Богаташката щерка и бъдещия фолк идол излизали повече от шест години. Дори стигнали до годеж. Цветелина Бориславова се познавала с избраника на дъщеря си. Коцето бил чест гост в милионерския палат, даже оставал да нощува при гаджето си.

За разлика от своята възлюбена по онова време Константин водел скромен начин на живот. Семейството му не било заможно и живеели в панаелка в столичния квартал Подуяне. За разлика от богаташката щерка. Която се ширела в палат и разполагала с космически средства за джобни макар да била ученичка.

Коцето ходел на срещите със скромно облекло. Налагало му се да износва дрехите на батко си. Това правело впечатление на госпожицата. И тя често го вземала на подбив, че маратонките му са олющени, предават от retro.bg.

Явно разликата в стандарта на живот си казала думата и малко по-малко отношенията между влюбените охладнели. Рухнали и общите им планове за годеж и брак.

Веселина Абаджиева

Дъщерята на бившето гадже на Бойко Борисов тръгнала да излиза с приятели на по-заможни родители. Когато открила, че забавленията и нощният живот й допадат сама сложила край на отношенията си с Коцето.

За зарязания младеж раздялата дошла сякаш изневиделица. Константин дори признал, че цяла седмица ронил сълзи по изгората си, но някак си я преживял. След 15 години бившите влюбени се срещнали отново, но вече само като добри приятели. Веселина често купонясвала с компания в дискотеката на едновремешния си любовник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар