Константин показа баровския си дом (Снимки на палата + колко се охарчи певецът за него)

Константин показа баровския си дом (Снимки на палата + колко се охарчи певецът за него)
4 (80%) 1 vote

Константин сбъдна най-голямата си мечта, съгради палат за семейството си, който се оказва скъпа инвестиция за повече от половин милион

Константин повече от 15 години мечтае да се сдобие със собствено жилище. И ето, че в края на миналата година заедно с цялото си семейство се премества в новия си дом. Който му струва скъпо и прескъпо защото певецът е перфекционист и иска всичко да е изпипано до последния детайл.

Освен, че е пръснал много хилядарки Коцето е вложил и собствен труд в палата си, който се намира покрай София. Певецът признава, че и приятелите ми са помагали.

Къщата е снабдена с четири спални, предават от hotarena.net.  Една за семейната двойка, една за дъщеричката Мариана и една за сина Александър. Четвъртата е за Константин защото както е известно режимът му на работа е различен от този на Надя и децата. Той често се прибира по малките часове и му трябва спокойствие за да се наспи.

За сега двете му деца спят в една стая. Но когато Мариана стане тийнейджър ще се премести в собствената си. Но по мнението на щастливия татко така децата му ще израснат по-сплотени и по-близки.

Както е модерно напоследък хола и кухнята се намират в едно голямо помещение. Което е решено в черни и златисти нюанси. За обзавеждането е помогнал професионален дизайнер. Из цялата стая се чува лека музика, която излиза от лампите. Които имат форма  на тромпети.

Коцето признава, че са много гъзарски. Въпреки многото средства и личен труд, които е вложил певецът в дома на мечтите си признава, че има какво още да доизкусурява. Говори се, че не по малко от половин милион е глътнало семейното гнездо на фолк певеца.

Плановете му са на покрива да изгради джакузи и бар за питиета. Смята да направи и студио с най-професионална музикална апаратура. Ще сложи на покрива и телескоп, от който ще се любуват на звездите.

Вижте още снимки от палата на Константин в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар