Константин пиян-залян за ЧРД на Надя (Всичко за резила)

Гласувайте за статията

В първия ден на октомври Надя на Константин отпразнува рождения си ден, който определено ще помни дълго.

Прекрасната съпруга на Константин Надежда отбеляза рождения си ден с шумно парти. Двете им деца бяха поверени на грижите на баби и дядовци, а щастливите съпрузи, които скоро отбелязаха шестата годишнина от брака си, се отдадоха на купон до зори. Без особена изненада, партито се вихри в дискотеката на певеца в Студентски град.

Константин, Надя и всичките им приятели окупираха заведението, което обаче не бе затворено само за тях, а шумната компания се весели наравно с останалите посетите на заведението. Зад пулта бе изкусителна русокоса диджейка по оскъдно облекло, но Коцето така и не отлепи поглед от прекрасната си съпруга, която изглежда още по-добре след второто раждане.

Рожденичката бе заложила на красива синя рокля със златни орнаменти. Тя не спряла да се усмихва цяла вечер, но Константин успял да й развали настроението само за миг. За никого не е тайна, че фолк изпълнителят е страстен любител на чашката и въпреки че се кротна покрай бащинството, не пропуска да надигне някоя и друга чашка на всяко свое участие.

В чест на съпругата си, певецът хванал микрофона и започнал да сипе поздрав след поздрав след поздрав за хубавото Наде. Покрай любимите й песни в негово изпълнение обаче, Константин направил една кофти изцепка. Той разяснил на дълго и на широко на всички посетители в заведението, че е загрял със солидно количество огнена течност, за да бъде във вихъра на купона, пише pik.bg.

Константин се почерпи солидно в чест на Надя

koceto nadq1 koceto nadq2

Певецът с ръка на сърцето си признал, че от осем часа не е спрял да се налива, за да бъде в топ настроение за своята съпруга. По думите му, за участие от два часа гаврътвал литър концентрат, което значи, че за осем е овършал цели четири литра! Малко ни е трудно да повярваме, че Константин е способен на такъв геройски подвиг в името на любовта, но със сигурност в никого не е останало съмнение, че е солидно почерпен.

koceto nadq nadq nadq1

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар