Константин още не е забравил бившата си (Вижте какво сподели за връзката им)

Константин още не е забравил бившата си (Вижте какво сподели за връзката им)
5 (100%) 1 vote

Константин все още не е забравил бившата си приятелка

Константин не крие, че се сеща за голямата си любов, въпреки, че е щастлив с Надя

Константин още не е забравил бившата си. Пред камерите на „На кафе“ певецът откровено сподели, че понякога се сеща за първата си любов – Десислава. Която е дъщеря на бившата еврокомисарка Кристалина Георгиева. Като именно на Кристалина той дължи едно от най-големите разочарования в живота си.

Той преживял страстна шестгодишна любов с щерка й, но майка й така й не го одобрила. „Тя ми беше първата жена, както и аз на нея-първия мъж”, разчувства се Коцето в студиото на „На кафе”. Той искрено сподели, че пази само хубави спомени от първата си любов под звуците на песните на Марая Кери, която винаги го връщала в онова време. „Майка й обаче ме обяви за безперспективен, защото съм бил спортист и я прати чак в Америка, за да я отдалечи от мене”, разказа фолкпавецът.

КонстантинДнес той е щастлив със съпругата си Надя и двете си деца. За хармонията сред най-близките му допринася и родителите на съпругата му. Бащата на Надя е д-р Петър Стоянов.-един от най-известните мозъчни хирурзи у нас. Майката на Надя Цветанка е психолог и страшен фен на Коцето.

На концерта на Капките преди седмица тя бе в публиката и стискаше палци на зет си, който изпълни хит на Алла Пугачова, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар