Константин и Надя си признаха: Кръшкаме си взаимно! (Подробности)

Гласувайте за статията

Бракът на Константин и Надя е заприличан на разграден двор.

Константин открай време си е известен като виден коцкар и ценител на женската красота. Въпреки че от няколко години е женен и има две деца, нравът му не се е променил особено. Двете му най-големи слабости – мацките и алкохола, продължават да властват в ежедневието му.

Певецът води доста двойствен живот. Вкъщи е любящ съпруг и супер татко. А вечер, когато е в стихията си по дискотеките, къса всички окови на брака и става като хищник, търсещ следващата си плячка. Константин не веднъж е бил засичан и заснеман в интимни пози с разни красавици, сред които дори и Преслава и бившата му Райна.

Когато се взеха с Надя, тя бе доста млада, но видимо напориста, за да го спечели. Още от тогава красавицата си знае добре, че на мъжът й не му трябва много, за да хлътне. И сякаш вече е свикнала с този факт. Близки на светската двойка дори споделят, че отношенията им доста са се изменили с времето, за да бъде по-добре за всички.

Сега Константин и хубавото Наде имат нещо като „отворен“ брак

– обичат се, заедно са, но всеки е свободен да си ляга и с други, ако това го влече. И сега вече свободата е двупосочна, а не само за певеца. Явно на съпругата му й е писнало все тя да е прецаканата и е взела да го кара през просото, по неговия пример, пише hotarena.net.

Константин не е мъж само за една жена

Константин не е мъж само за една жена

Въпреки че са се отдали на полигамия, съпрузите обмислят и варианта да се обвържат още по сериозно с трето дете. Засега, обаче, това са само планове. А мнозина се чудят и маят на Надя как се навива да ражда деца на Константин и после да ги гледа в самотните нощи, в които той палува по дискотеките с палави студентки. Любов ли бе, да го опишеш!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар