Константин в Биг Брадър Most Wanted: Добре, че се разделих с Райна! (Вижте как я унижи)

Константин в Биг Брадър Most Wanted: Добре, че се разделих с Райна! (Вижте как я унижи)
3 (60%) 2 votes

Константин унижи жестоко бившата си при влизането си в Биг Брадър Most Wanted

Константин не се изказа особено ласкаво за Райна

Константин унижи жестоко Райна в Биг Брадър Most Wanted. Певецът беше първият, влязъл в новия сезон на шоуто, събиращ звезди от всякакви възможни риалити формати. По-паметливите помнят, че той спечели първия ВИП Брадър преди цели 11 години. Тогава в Къщата Коцето влезе заедно с тогавашната си приятелка – колежката си Райна.

А отношението й към него и досега е повод за коментари и гаври. „Пиле, не ми говори, много ме дразниш“, „Пиле, не ме пипай, студени са ти ръцете“ и прочие не направиха особено добра услуга на певицата. И й лепнаха прякора „пилето на поп фолка“.

При влизането си в Биг Брадър Most Wanted Коцето с усмивка коментира, че във ВИП-а преди 11 години е влязъл с гадже, а е излязъл без. „И по-добре, че стана така“, не се сдържа да добави той.

КонстантинС което нанесе поредния удар по бившата си. Припомняме ви, че преди няколко дена той разкри, че е започнал да се среща с Надя докато все още е имал връзка с Райна. „Ами с Райна чувствата бяха изстинали, с Надя се разгаряха и така“, обясни в типично свой стил изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар