Константин аут от „Като две капки вода“ заради пиянски изцепки? (Продуцентите бесни на певеца)

Константин аут от „Като две капки вода“ заради пиянски изцепки? (Продуцентите бесни на певеца)
5 (100%) 2 votes

Константин като нищо да бъде изхвърлен от Като две капки вода

Константин вбесил продуцентите с постоянното си пиянство

Константин е на път да изхвърчи от „Като две капки вода“. Певецът е успял да вбеси сериозно продуцентите на шоуто, които вече са вдигнали ръце от него. Макар изпълнителят да се радва на голям интерес сред зрителите на шоуто и да вдига рейтинга му, изцепките му идват в повече на хората от екипа.

Коцето често пъти се появява на репетиции в неадекватно състояние. Вместо да се вслушва в съветите на менторите по вокално и актьорско майсторство – Етиен Леви и Станимир Гъмов, чалга певецът предпочита да пресушава бутилките с алкохола и да минава времето в смешки и бъзици.

Константин Като две капки водаРъце от него е вдигнала и Алекс Енева, която учи участниците на танци. Видяла зор в превъплъщението му на Бритни Спиърс, където трябваше да се научи да танцува. Уви, Коцето излезе на сцената облечен в женски дрехи и две опашлета, но движенията му бяха типично неговите си.

Репетициите на „Капките” се протакат изключително бързо заради безотговорното отношение на Константин, който не изпуска от ръката си чашата с уиски. „Налива се от сутринта до вечерта”, недоволни са от фамилия Халваджиян, предават от marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар