КОНСПИРАЦИЯ! Съквартирантите ВБЕСИХА Биг Брадър! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Тежки дни очакват съквартирантите, защото за пореден път те си позволиха да се гъбаркат с Биг Брадър

 

„ВИП Брадър” от днес става много суров за участниците в шоуто. На звездите определено ще им се стъжни, анонсираха от сайта на предаването. Причината е, че всевиждащото око на Големия Брат ги е уличил в конспирация. Явно хубостниците пак са се наговаряли за предстоящите номинации, но строгия глас този път реши да се направи на лош и да ги стегне.

Никол и Златка замръзнаха от гласа на Биг Брадър

Никол и Златка замръзнаха от гласа на Биг Брадър

Правилата тотално се променят и това никак няма да се понрави на капризните герои от екрана. Не за първи път дамите в Къщата си позволяват да шушукат по между си и да се подканват към номиниране на определен човек, който не им е приятен. Интрижките им сега няма да им се разминат, защото сигурно вече са прекалили. От видеото, което ни подсказва какво предстои да се случи тази вечер, разбираме, че главните замесени в издънката са Никол и Златка. Следва скандал между плейметката и Къци, който по всяка вероятност отново е заради въпросната постъпка.

Останалото ще узнаем по време на поредното живо излъчване, когато в крайна сметка ще стане ясно и кои са заплашени от изгонване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар