Компроматите срещу Джино скалъпени от Динко! (+Защо родата на Вълев черни победителя от ВИП Брадър)

Гласувайте за статията

Сестрата на Динко черни Джино от Чикаго, раздава пари наляво и на дясно на хора да лъжат, че ги е измамил

Джино, който спечели ВИП Брадър през 2015 година се оказа в истински водовъртеж в този сезон. Динко Вълев си е наумил да спечели голямата награда в риалити формата на гърба на бившия победител. Затова всячески използва грозни средства да му срине лъскавия имидж на звезда.

След като Вълев го обвини, че е завлякъл бившата си с пари и й е посягал, а Дейна Бианкалана го опроверга скандалът уж замря. Само, че Господин мирен не стои. Сестра му, която живее в Чикаго пое защитата на брат си като подкупи с пари хора, които да свидетелстват, че Джино е мошеник. Те се обадиха по време на живата връзка на съквартирантите с феновете и потвърдиха, че Бианкалана ги е мамил с хиляди долари.

Интересно стана, че обаждащите се не се свързаха лично с небедения за мошеник, а изказаха обвиненията си в телефонен разговор с Зорница Линдарева и самия Динко. Тогава зрителите заподозряха грандиозната  измама или пък нагласен сценарий. Те не са толкова загубени, че да им хвърлят прах в очите.

След като сапунения сериал разиграван пред цяла България се обърна в полза на ловеца на бежанци  и след като се чуха смущаващите свидетелства за дължани хиляди долари от Джино не стана ясно защо не са му повдигнали обвинения. А са чакали да влезе в Къщата и тогава да се разприказват?

Самия Джино преди да влезе в шоуто сподели, че очаква ямболията да изкара компромат срещу него. Ако се притесняваше от нещо едва ли би влязъл спокойно във формата, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар