Комисар Селин от „Опасни улици“: Трудно е да си жена – полицай! (Още признания от Оя Окар)

Комисар Селин от „Опасни улици“: Трудно е да си жена – полицай! (Още признания от Оя Окар)
2.5 (50%) 2 votes

Комисар Селин от „Опасни улици“ с признания за ролята и сериала.

Комисар Селин от „Опасни улици“ е една от най-обичаните турски актриси. Оя Окар е добре позната на балканската публика с ролите си в „Цената на славата“, „Лекари“, „Завръщане у дома“ и други. Актрисата обаче се превърна в истинска сензация, когато стана част от екипа на „Опасни улици“.

Оя признава, че това е ролята, която й е дала много, но в същото време я е научила да цени и уважава повече себе си като актриса и жена. „Направих доста проучвания, преди да започна да играя в поредицата. И друг път съм играла полицай, но тук всичко е много по-различно. От работата в сериала, а и проучванията си, разбрах, че да работиш в полицията е мръсна и неблагодарна работа. А още по-трудно е да бъдеш жена — полицай в един толкова мъжки свят“, допълва актрисата.

Оя е категорична, че е силно респектирана от жените в Турция, които работят тази професия, но е и щастлива, че на нея самата не й се налага да търпи същите неща от колегите си. „Екипът е страхотен. Всички много си помагаме и се разбираме. Невероятно е, че всички са толкова сплотени. Малко се притеснявах, че ставам част от сериала в неговия десети сезон, но всички ме приеха добре“, споделя още развълнуваната актриса.

Звездата разкрива също така, че за разлика от други сериали, тук съществува друг ритъм на работа. „Режисьорът Орхан Оуз е разработил друга концепция на работа. В други поредици една сцена се играе 2 — 3 пъти, за да се заснемат актьорите от всички ъгли. Тук техниката е така разположена, че снимаме всичко едновременно. Снима се само веднъж. Това ни дава сериозно предимство“, споделя още актрисата.

Оя Окар - комисар Селин от "Опасни улици" сн. Фейсбук

Оя Окар – комисар Селин от „Опасни улици“ сн. Фейсбук

Оя признава, че се гордее с факта, че е част от предаването. А когато не е на снимки, не обича да мързелува. „Не мога да стоя на едно място. Ако не работя, преобзавеждам дома си. Голям перфекционист съм, но винаги съм доволна от крайния резултат“, с гордост добавя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар