Колежка на Алисия за нея: Парцал, подритван от мъж на мъж

Една от бившите певици на Ара унижи жестоко Алисия

Алисия постигнала кариерата си само заради креватните си изпълнения

Скандалът между Алисия и Джина Стоева взема застрашителни размери. Ако допреди няколко дена спорът между двете се ограничаваше единствено до професионални претенции, то той вече е на абсолютно лична основа. И все повече заприличва на махленска разправия, ама от най-евтините.

Алисия
Алисия

В която с пълна сила се включи и позабравената от публиката Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса. Изпълнителката на култовата „Синя прашка“ също реши да изкаже мнение за случващото си, като го направи на стената на Джина Стоева. Известната с острия си език певица не се посвени да нарече Алисия с доста оскърбителни думи, които, по разбираеми причини, няма как да ви цитираме дословно.

Думите на Пепа за Алисия
Думите на Пепа за Алисия

Цялото й излияние можете да видите в скрийншота към темата. От цялото изказване на Пепа, най-мекото й определение към Ася от Вакарел е, че е парцал, който всеки мъж с пари си подритва като футболна топка както си иска. Доста силни думи, подкрепени изцяло от Джина Стоева, видяха от hotnews.bg.

„Пепина, съгласна съм с всичко, което казваш“, отговори й бившата й колежка в Ара.

Стоева използва момента, за да нападне отново Алисия заради действията й след разразилия се скандал. Според Джина бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов се е покрила в миша дупка след случилото се, защото знае, че не е в правото си.

Това е и причината да не желае да застане пред камера и да обясни нейната гледна точка, а предпочита да дава интервюта само на хартия. Тъй като те могат да бъдат манипулирани от пи арката й.

„Когато се раздели с Божинов орева света по всички медии, а сега се покри“, беснее Джина.

1 коментар
  1. 1 казва

    а коя е тая джина, че някой да е длъжен да реагира на шума, създаван от нея??!… да не са третокласнички, че да си дължат обяснения…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.