ГАВРА! Колаж разкри за изневерите на Ники Михайлов!

Гласувайте за статията

Скандалната картинка цели да извади истината наяве

 

Фолкпевицата Мария и вратарят Ники Михайлов бяха изтипосани в срамен колаж, в който те си разменят реплики покрай любовната си афера. За двамата отдавна се шушука, че са имали връзка, но също толкова напористо и двамата отказват да го признаят.

С този колаж орезилиха Мара Отварачката и Ники

С този колаж орезилиха Мара Отварачката и Ники

Затова фенове решиха да се изгаврят с тях и особено с Мара Отварачката заради непрекъснатите скандали, в които се забърква, пише lifestyle. В картинката-излагация Ники Михайлов казва на Марчето: „Съжалявам, но няма да ти купа Майбах”. Тя пък от своя страна му отговаря: „И ко от туй? Хриси ще ми купи.” Открай време се говори, че изпълнителката е имала бурна страст с футболиста и дори песента й „Той не спира да е мой” е посветена на него.

Наскоро анонимни разказаха, че миньончето е минала и през леглото на Благой Георгиев, а после с колегата си Ники си споделяли интимни подробности за секса със силиконовата чалгаджийка.

Половинката на Алисия обаче още й бил тръпка и тя всячески се опитвала да превърне настоящото си гадже Християн Гущеров в копие на Ники Михайлов. Богаташът трябвало да търпи жестоки диети и нечовешки тренировки само и само да угоди на любимата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар