Коко Осеменителя е пак между краката на Емилия

Гласувайте за статията

Певицата Емилия се прежали и скочи пак в обятията на Коко Динев

Чалгаджийката е преглътнала унижението да бъде поредната съпруга на футболния бос, простила му е, и сега прави нови опити да се събере с него заради малкия им син Иван.

Емилия и Коко Динев

Емилия и Коко Динев

Но, колкото и да обяснява, че всичко било в името на любовта, не бива да забравяме, че Коко освен една дебела пачка няма кой знае какви качества. Парите и този път са си казали думата. Постепенно и ненатрапчиво, Емилия се е присламчила отново към бившия си, чиято банкова сметка трудно се забравя.

Факт е, че двамата напоследък се срещаха доста редовно. Софийският апартамент на певицата беше мястото, в което тя е търсила отново път към сърцето му, а той – между краката й.

Там Емилия живее заедно с малкото си синче, което използва като примамка за неверния си съпруг. Разбира се, не може да не твърдим, че все пак Динев е съвестен родител и използва всяка свободна минута, за да се вижда с детето си.

„Връзка като тази на Емилия и Коко не се прекратява току-така. Наивно е да се смята, че любов като тяхната се изпарява лесно. Все пак двамата минаха през много трудности, за да бъдат заедно“, коментират запознати, като припомнят песента на Емилия „История“, която е посветена на бурната й любов с Коко.

Палавият нрав на Емилия пролича още когато Коко беше женен за колежката й Анелия. Дори и по онова време тя не престана да го сваля, за да го направи свой съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар