Коко Динев става баща за четвърти път! (Новата му половинка бременна с поредното му дете – Вижте коя е)

Гласувайте за статията

Коко Динев пак ще става баща, бизнесменът чака дете от новата си половинка

Коко Динев не се спря. Нароченият за осеменител на фолк певици е в трепетно очакване на поредното си дете. За разлика от друг път обаче бременната му половинка не е от попфолка. А съвсем обикновено момиче.

Бившият на певицата Емилия бе засечен под ръка с бременна жена в софийския квартал „Лозенец”. Хазартният бос бе с огромна усмивка на лицето, видимо много щастлив. Дамата, която ще роди поредното му четвърто дете е неизвестна в светските среди.

За нея не се знае почти нищо освен, че е хубава брюнетка със среден ръст. Бременната любима на бизнесмена няма нито силикон, нито екстеншъни. На пръв поглед може да се определи като съвсем нормална девойка, която е далеч от светския блясък.

Коко Динев с бившата си Емилия

Към днешна дата Динев има една 15-годишна дъщеря от фолк певицата Анелия – Ивон. С двама наследника го обзаведе и Емилия. Която му роди Иван и Мира. От много години се спекулира, че е баща и на сина на Нелина, но тя отрича той да му е биологичен татко.

Най-голямата любов на Коко обаче бе Емилия. С която многократно се разделяха и събираха. Според близки до тях навремето хазартния бос се оженил за Анелия напук на Еми. А тя му го върнала като мина под венчило с Красимир Димов – Бойса, бизнесмен от Свиленград. Който миналата година бе задържан за кражба на трактор на стойност 100 бона, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар