Коко Динев си прибра джипа от Емилия (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Коко Динев върти мръсни номера на Емилия след раздялата им

Коко Динев остави певицата без превоз точно преди участие

Коко Динев върти мръсни номера на Емилия. По всичко личи, че бизнесменът е решил да унижи до край певицата, която се раздели с него след 16-годишна връзка.

Според запознати Динев взел в София джипа на Еми, и то точно преди тя да тръгне за свое участие във Варна. Наложило й се спешно да купува билет за самолет, за да стигне навреме. Коко все пак проявил щедрост и й казал, че ще й плати билетите.

Като разбрала за случилото се, колежката на Емилия Емануела й предоставила своя джип, който по това време бил в морската ни столица.

Коко ДиневВ последните седмици се заговори, че в живота на Емилия има нов мъж, но близките й твърдят, че това не е вярно. В момента звездата е удвоила участията си и не желае да насилва късмета си в любовта. Тъй като е на принципа, че каквото има да става, ще стане.

Макар да си взел колата от Емилия, Динев поне й оставил апартамента в столичния квартал Лозенец, разбра hotarena.net.

В близост до жилището има апартамент и самият Коко, а в непосредствена близост са Анелия и дъщеря им Ивон както и Нелина със сина му Кристиян. Неслучайно Динев носи прозвището „Колекционер на поп фолк певици“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар