Коко Динев полива с купони раздялата с Емилия (Певицата се съсипа от мъка)

Гласувайте за статията

Емилия изпадна в депресия след раздялата, Коко Динев купонясва с мацки и не му пука за нея

Емилия се съсипва от мъка и страдания по бившия. Всичките й надежди, че Коко Динев ще я моли да му прости отидоха на вятъра.

Бизнесмена като отвързан го удари на як живот и не му пука какво се случва с майката на двете му деца. Около него се навъртат  мацки. Една от друга по млади и напористи. Цяла сюрия прохождащи в поп фолка певици се бият за неговото внимание.

Според слуховете Коко вече си има и фаворитка. Едно от най-новите попълнения в чалга средите  вече се била докопала до мастития бизнесмен. Дамата била ексцентрична и почти неизвестна на публиката. Но вече яко била хлътнала по чара санданския бизнесмен, предават от електронното издание bgdnes.bg.

И до като Коко Динев се черпи и забавлява Емилия се мъчи да преживее окончателната си раздяла с него. Певицата се е отдала единствено на работата си и децата. Въпреки, че наляво и на дясно разправя, че сама й е добре личи, че е в капана на поредната депресия заради невярната си половинка.

Емилия и Коко по времето когато бяха влюбени и щастливи

Еми изглежда много тъжна. От самотата си се спасява с много участия из цялата страна. Така поне не мисли за проваления си живот и бяга от черните мисли, които я преследват.

Емилия роди дъщеричката си да скрепи разклатената си връзка с мъжа си. Но се оказа, че отношенията им са съсипани тотално и дори малката Мира, която е плод на бурната им любов не можа да задържи мама и татко заедно. Явно раздялата е окончателна колкото и трагично да звучи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар