БРУТАЛНО! Вижте най-мръсните тайни на родния елит

Гласувайте за статията

Ето кои са най-скандалните тайни на родния елит

Родните знаменитости крият грижливо срамните си тайни. Тв водещи, актьори, певици–всички те треперят, някой да не разкрие какво се крие зад бляскавата им фасада.

Венета Райкова крие, че има душевно болен брат

Венета Райкова крие, че има душевно болен брат

Тв водещата Венета Райкова грижливо крие, че има брат. Причината за това е, че той е душевно болен. Водещата на „Горещо“ обаче държи в тайна това и трепери новината, че роднината й е в лудница да не се разчуе.

Мая Савова не иска дори да спомня, че има брат педофил

Мая Савова не иска дори да спомня, че има брат педофил

В подобно положение и „отчаяната съпруга“ Мая Савова. Чаровната водеща винаги е била сочена за пример като професионалист, майка и съпруга. Малцина знаят, че очарователната блондинка крие брат педофил. Водещата дори не дава са се спомене за него. Особено след като той успя да избяга в Израел и в момента е в неизвестност, пишат от razkritia.com.

Лили Иванова остави семейството си да мизерства

Лили Иванова остави семейството си да мизерства

Лили Иванова също крие мрачна тайна. Известната певица заряза роднините си на произвола на съдбата, докато самата тя тъне в разкош. Изпълнителката не се интересува, че сестра й и семейството й тънат в мизерия. И продават на сергия, за да изкарат насъщния си.

След повече от 20  години мълчание Ламбо призна, че има син

След повече от 20 години мълчание Ламбо призна, че има син

Актьорът Стефан Данаилов също повече от 20 години мълча за незаконния си син. Ламбо дълго време отричаше, че има дете от Ирен Кривошиева. В крайна сметка обаче актьорът–политик пое отговорност за действията си и призна бащинството над Владимир. За който се говори, че заедно с майка си ще гастролира в новия сезон на „Вип Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар