Eто кои скандални звезди влизат във ВИП Брадър! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

С тези скандални участници няма как във ВИП Брадър да не стане  ГОРЕЩО!

Слуховете и хипотезите за това кой ще влезе в къщата на ВИП Брадър през есента, са толкова много, че вече се объркахме!

трио

Скандалният любовен триъгълник ще тресе къщата на ВИП Брадър!

Преговорите със звездите продължават с пълна сила, но все пак основните участници, вече са ясни.

Продуцентите са въодушевени и още от сега потриват доволно ръце, като знаят кои влизат и какво може да се очаква от тях.

Едно е сигурно – изборът на участниците е меко казано скандален! Очакват се страшни интриги и сеири!

Ето и първите сигурни родни звезди, които влизат в къщата.

Сашка

Дали Сашка Васева ще чисти в къщата на ВИП Брадър, както чисти тук?!

Колкото и да отричат, първите, които ще влезнат в къщата на ВИП Брадър са любовния триъгълник: Валери – Николета – Алисия! Както сами се досещате, сред толкова много омраза, панаирите ще бъдат потресаващи! Но и сумите, които тримата са поискали от продуцентите също са потресаващо големи! Еми така е, като ще се излагат, поне да има защо!

Другата фурия, която е известна с това, че е способна да подлуди и най-спокойният човек е Сашка Васева! Тя също влиза във ВИП-а!

Дупнишката Мадона е поискала доста скромен хонорар, обаче какви чудеса ще ни покаже само! Майко мила! Тези неща само тя ги може! Вие стойте и гледайте!

Цунамито, което ще залее къщата на ВИП  Брадър са благоевградските тризначки – Вяра, Надежда и Любов! Те вече имат опит в къщата, пък и доста се отракаха, така че, лудницата ще е пълна. Този път няма да се дадат на никой!

Със сигурност във ВИП-а влиза и Ванко1! Той ще се опитва най-вероятно неуспешно да балансира напрежението в триъгълника – Николета – Валери – Алисия, но в успеха на неговата мисия всички се съмняваме!

И за да е пълен цирка,  към шоуто ще се присъедини и скандалната диджейка Симона Атанасова, която е известна с това, че обича да прави стриптийз по време на музикалните си участия. Определено ако започне да хвърля дрешки и в къщата, ще разбуни духовете на ревнивите жени.

Тройното цунами наречено Вяра, Надежда и Любов също ще залее къщата на ВИП-овете!

Другите, които ще бродят из  ВИП-а са Стояна – бузукарката на певицата Ивана и претенциозната Ирина Флорин! И нея ще я разгадаем що за странна птица е! Доскоро Ирина държеше личния си живот настрани, но от известно време е решила да става скандална и започна да се появява все по-често в жълтите издания. Къде по без горнище, къде заради демонстрации на доста освободено поведение.

Преговорите на продуцентите и с други шедьоври на българския елит продължават. Въпрос на време и на пари е да ги придумат да станат част от шоуто на ВИП Брадър!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Eто кои скандални звезди влизат във ВИП Брадър! (СНИМКИ)”

  1. Петел

    юли 05. 2012

    Ако това са VIP-овете на България, много сме зле. Това по Нова ли ще се излъчва? Да знам, да я превъртам.

    Reply to this comment

Добавете коментар