Кое е новото гадже на Наталия Симеонова?

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова е отново влюбена и щастлива!

Наталия харесала новия си приятел и защото бил съвсем различен от Денис

Жената, която плува от години в море от любов, но има несполуки в собствения си личен живот, е истински щастлива, пишат HotArend.net и “Всеки ден”. Светски репортери уверяват, че най-после тя е попаднала на точния човек.
Мнозина се питаха откъде идват несполуките на добронамерената и човеколюбива Наталия. Раздялата с Денис я наранила за години напред и тя доста време посвещавала цялото си време на детето и кариерата си. Преди година и половина плъзна клюка, че Наталия има млад приятел, за когото се грижи почти майчински. Финансирала изцяло битието му и му оставила на разположение домашния терен за цялото време, през което работи върху предаванията си. Има ли значение колко е продължила тази връзка?
След като постигна успех и с новия си проект “Предай нататък”, очевидно Наталия се е огледала около себе си и е видяла с нови очи живота и хората, с които се среща всеки ден. Последната клюка е, че покрай коледните купони в bTV Наталия се сближила неочаквано и за самата себе си с човек от състава на телевизията. Новата тръпка на Наталия е мъж, който сам отглежда дъщеря си и на тази основа двамата намерили много общи теми за разговор. Осведомените клюкари твърдят, че господин Х като характер и излъчване е пълна противоположност на Денис Ризов. Ведомствената мълва вече украсява историята с различни подробности. Твърди се, че двойката е започнала да се среща и че много често тази връзка ще бъде афиширана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар