ПАЦО ХВЪРЛИ БОМБА! Лъсна коварен план в Къщата (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Панайот не може да повярва, че е първият изхвърлен от „Биг Брадър” и бълва огън и жупел

 

Пацата буквално паранояса, смятат потребителите в интернет. Те се подиграват с неговия монолог, който той изнесе в тайната стая, където е затворен. Панайот беше първият изгонен от Къщата, но според него това се дължи на коварен план, дело на част от съквартирантите.

Пацо място не може да си намери в тайната стая

Пацо място не може да си намери в тайната стая

Биг Брадър се смили над него и му даде втори шанс. Сега той стои сам в изолираното помещение и очаква своята мисия, но от както е там обикаля като озверял лъв и реди черни сценарии в главата си. Според него, Стойка, Лили и Дими са си изработили подла схема да номинират всички останали, а той се оказал тяхна жертва.

Стойка била една от заговорничките

Стойка била една от заговорничките

„Ще видят те, сега ще ги атакувам един по един, обръщам стратегията и ще отмъщавам!”, пали се и се кани участникът в шоуто.

„Може да съм от Гълъбово, ама ги разбирам тези работи!”, перчи се още Пацо. Той стига до там в предположенията си, че дори заподозря тримата в заговор, който щял да им помогне после да си поделят наградата, ако някой от тях спечели. Уникалният образ е толкова разгневен, че вече май не знае какви ги говори, поне така смятат зрителите на предаването, които не спират да му се присмиват във виртуала. „Много си е повярвал, какво е това самочувствие без никакво покритие, за какъв се мисли?!”, кискат се по форумите по негов адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар