Кобрата и Андреа на романтична почивка след победата му (Бебе ли ще правят?)

Кобрата и Андреа на романтична почивка след победата му (Бебе ли ще правят?)
4 (80%) 1 vote

Кобрата води Андреа на романтична почивка след победата над Чисора, влюбените май ще си правят бебе

Кубрат Пулев ще заведе годеницата си Андреа на заслужена романтична ваканция. След унищожителната победа над Чисора европейският шампион ще поднесе изненада за  любимата си. Която му стиска палци и трепери в решителната нощ.Кобрата и Андреа

Само преди дни Кобрата навърши 35 години и е решил да отпразнува с Андреа не само рождения си ден. А и завръщането си като шампион на боксовия ринг.

За сега дестинацията се пази в дълбока тайна. Заради големия интерес от страна на медиите Андреа и половинката й не издават къде ще изберат да се усамотят. Предположенията са, че ще изберат някое по-топло местенце. Както до сега винаги са предпочитали слънчевите страни. Те често са отскачали до Турция, Гърция и Италия, пише Hotarena. net.

Но след такава значителна победа Кобрата обича да отмаря на по-екзотични места. Като например Монако, Италия, Доминикана или Дубай. След победата му над Морис Харис през декември годениците се поглезиха в богатото емирство.

Близки до звездната двойка предполагат, че освен на почивка влюбените ще поработят и за наследник. Само преди няколко дена Андреа се снима с прекрасна сватбена рокля и феновете й предположиха, че е на път да сбъдне мечтата си. И да застане с избраника си пред олтара.

Кубрат Пулев заяви, че наистина има нужда от почивка и то с любимата жена. След като спечели шампионската титла напълно заслужено му се полага отдих. Както той спомена може би цял месец с Андреа няма да мислят за работа. Ще се отдадат единствено на себе си и на красивата природа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар