Княгиня Калина стана за смях с кошмарен тоалет за РД на царя (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Княгиня Калина ужаси с избора си на тоалет, единствената дъщеря на царя избра рокля, с която стана за резил

Княгиня Калина на пропусна да поздрави Симеон Сакскобургготски за юбилея му. Дъщерята на царя пристигна заедно със съпруга си Китин Муньос и малкия Симеон-Хасан.

На официалния прием  двореца Враня княгинята разби на пух и прах протокола за официално облекло. Тя втрещи кралските особи с екстравагантна рокля. Която хич не се вписа в изискванията за елегантна и стилна одежда.

Калина бе избрала черна къса рокля от ламе с асиметрично рамо, предават от електронното издание  flashnews.bg. Коланът преминаваше в шлейф който никак не кореспондираше добре с мини дължината. А обувките й „О, ужас” бяха подобни на кубинки – черни боти на платформа. Нямащи нищо общо с шикозните високи токчета. Които истинските дами избират за официално събитие.

Появата на княгинята предизвика тих ужас и смаяни погледи сред присъстващите випове. Тя изглеждаше като гротеска с бунтарския си тоалет и с триредовата огърлица от перли на врата.

Лицето си царската дъщеря бе скрила зад тъмни очила. С които никога не се разделя. Злите езици говорят, че така крие нескопосаните пластики. С които съсипа навремето естествената си красота. С този аксесоар принцесата не се раздели цяла вечер.

Според присъствалите на бала по случай рождения ден на Симеон на запад може да е смятана за модна икона. Но избора й на облекло определено не кореспондира с официалното събитие. На което присъства не само българския елит. А и видни кралски особи от цял свят.

Вижте още снимки на Калина и семейството й в нашата галерия!

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар