Княгиня Калина се обезобрази с пластики заради дрогата (Ужасяващи снимки)

Княгиня Калина се обезобрази с пластики заради дрогата (Ужасяващи снимки)
2 (40%) 1 vote

Марихуаната превърна княгиня Калина в истинска развалина, дъщерята на царя е тотално обезобразена заради дрогата

Княгиня Калина се превърна в черната овца на царския род. Единствената щерка на Симеон Сакскуборготски е принудена да живее в Мароко. Като отшелничка, заради тревата, към която е пристрастена от ученичка.  Княгиня Калина

Калина вече е на 44 години. Но не може да се отърве от порочния си навик. Който превърна принцесата в истинска развалина. Няма и помен от любимката на царя. От визията й на младини не е останало нищо. Тя все повече заприличва на египетска мумия. Заради непрекъснатите посещения при пластичнния хирург. С които се надява да заличи последиците от страстта към дрогата, предават от  hotarena.net.

Българската принцеса за първи път посяга към тревата само от любопитство. Но по-късно вече попада в омагьосания кръг и става зависима. Което я прави неудобна за аристократичния род. Фамилията Сакскобурготски я праща на заточение в африканската страна.

Първата си корекция на лицето княгинята извършва като малка. Като си оперира носа. А както се вижда от последните й снимки обонятелния й орган май напълно ще изчезне от честите му срещи със скалпела.

Княгинята стана за смях с несполучливите си корекции на лицето. Което я превърна в главна героиня за испанските таблоиди. За да не й се подиграват Калина живее в Мароко. И там са наясно със страстта й към пагубния порок. Но заради топлите отношения на царя с кралската фамилия никой не смее да я коментира в столицата Рабат.

Според български дипломат Калина обикаляла магазини и заведения в неадекватно състояние. А българи, които живеят в африканската столица се притесняват за живота на княгинята. Според тях тя е в голяма опасност заради порочните си зависимости.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар