Княгиня Калина обезобразена заради лекарска грешка (Вижте цялата истина за плашещата й визия)

Княгиня Калина обезобразена заради лекарска грешка (Вижте цялата истина за плашещата й визия)
3.5 (70%) 2 votes

Край на спекулациите с княгиня Калина, лъсна истината за обезобразеното й лице, щерката на царя жертва на лекари

Мъжът на Княгиня Калина, която с всяка появата предизвиква недоумение с обезобразеното си лице разкри цялата горчива истина за своята половинка. Шегаджиите, които сравняват дъщерята на Симеон II с Майкъл Джексън заради изчезващия й нос вече ще трябва да замлъкнат.

Снимка: Туитър

Пред испанско издание Китин Муньос признава, че да пострада така жестоко не са маниите на Калина по пластичните корекции. А лекарска грешка допусната по време на нейната крехка младост.

Пътешественикът наруши пълното мълчание и разби на пух и прах всякакви твърдения, че носът на българската принцеса е опериран заради смъркането на кокаин, от който може да пострада носната преграда. В което я обвиняваха медиите.

Муньос обяснява, че се касае за медицински проблем. Когато била едва на 8 години Калина счупила два зъба. След като отива на стоматолог да изгради резците за зла участ той уврежда челюстната й кост. Което довежда до ред инфекции и интервении в последствие.

По време на съвместна експедиция българската принцеса развила инфекция. Един от екипа я посъветвал да се жабури  морска вода. Но болките станали непоносими и инфекцията се обострила като стигнала чак до едното й око.

След като спешно се завръщат на сушата Калина бива оперирана. Инфекцията била стопирана, но останали поражения от естетически характер. За късмет докторите успяват да спасят носа й и окото, разкрива Китин Муньос с омерзение. Защото изпитва болка от многото лъжи изписани по адрес на съпругата му.

Именно заради тези проблеми семейството е ограничило до минимум обществените си изяви. Те мълчали години наред тъй като смятали, че това си е личен проблем. Но след като им писва да се спекулира с причината за проблемната външност на княгинята проговарят и се заканват да съдят всеки, дръзнал да й се подиграва.

Към днешна дата Калина е в чудесно здравословно състояние. Тренира и спазва хранителен режим, което й се отразява добре, предават от  hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар