Княгиня Калина и Антония Петрова – сред най-големите жертви на пластичните хирурзи (Вижте другите – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Княгиня Калина и Антония Петрова са пример за несполучливи пластични корекции

Княгиня Калина и Антония Петрова са сред най-големите жертви на пластичните хирурзи у нас. Щерката на Симеон Сакскобургготски е буквално азбучен пример за това как един хирург може да ви направи за смях.
Калина имаше едничката мечта да си коригира носа и да намали дължината му. За съжаление, резултатът беше повече от покъртителен. По ирония на съдбата, Княгиня Калина се подложи на ринопластиката малко преди сватбата си с Китин Муньос.

В последствие отново легна под ножа, за да поправи грешката и да върне предишния облик на носа си, но положението стана още по-трагично.

Свежият си вид загуби и Мис България 2009 Антония Петрова.

Макар че в началото бе върл противник на операциите, в последствие наблъска джуките си с голямо количество силикон, напомпа бюста си и изпъна бръчките. Резултатът не се нрави на никого.

Ивана е друг пример за нелепа пластика. От знойната красавица, станала известна с парчето „Стоп патрона“, е останало много малко. Фолк певицата първо коригира устните си, което доведе до серия от алергични реакции и повлече след себе си още операции.

Княгиня КалинаПайнерката качи рязко доста килограми, лицето й подпухна до такава степен, че очите й едва стояха отворени. Ивана неведнъж е споделяла в медиите, че съжалява за пластичните операции, защото организмът й не ги е понесъл.

Пагубни се оказаха пластиките и за Илиана Раева и Дарина Павлова.

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика просто искаше да изглежда малко по-млада и да не й личат 54-те години, изписани на лицето й. Уви, ботоксът и хиалуронът не й се отразиха добре и кожата й увисна.

Същият страничен ефект сполетя й Мадам Мулти Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов не успя да постигне вечната младост, но за сметка на това увековечи външния си вид в световните топ класации за най-кофти пластики, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар