Княгиня Калина заприлича на мумия от пластики (Вижте кошмарната й визия – Потрес снимки)

Княгиня Калина заприлича на мумия от пластики (Вижте кошмарната й визия – Потрес снимки)
5 (100%) 1 vote

Княгиня Калина се мумифицира с пластики, щерката на царя плаши със кошмарна визия

Княгиня Калина, която е единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски изглежда с тотално съсипано лице от множество пластични корекции.

Тя направо уплаши височайшите гости на Хуан Карлос, които покани само краски особи на заупокойна литургия, почитайки паметта на баща си. Който почина преди 25 години.

Българската принцеса пристигна на официалното траурно събитие заедно със съпруга си Китин Муньос цяла облечена в черно. Косите й бяха сплетени на множество плитки, а главата й бе покрита с черен тюл. Но това, което втрещи кралските гости бе кошмарния вид на лицето й. Станало жертва на пластични интервенции за коригиране на носа, предават от електронното издание hotnews.bg.

Добре поне, че очите на княгинята бяха скрити зад цветни огледални очила защото не се знае колко страшна щеше да е гледката ако цялото й лице бе извадено на показ.

Сред присъстващите се замълви, че Калина може да е болна затова да изглежда толкова зле. Не всички бяха наясно, че отдавна тя е жертва на пластичните хирурзи. Които направо я обезобразиха.

Княгиня Калина преди

С голямо съжаление и болка трябва да отбележим, че от онова красиво и свежо девойче, каквото беше преди време не е останало нищо. Българската принцеса от ден на ден започва да изглежда все по-потресаващо. Явно и възрастта си казва своето. Калина наближава петдесетте и белезите на старостта я правят да е напълно неузнаваема.

Вижте още снимки на обезобразената княгиня в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Княгиня Калина заприлича на мумия от пластики (Вижте кошмарната й визия – Потрес снимки)”

  1. Madjarova

    юни 26. 2021

    По- добре се вижте вие какво
    представлявате.Дали по възпитание ,образование,интелект може да се сравнявате с Калина,дори и да сте неземни красавици.

    Reply to this comment

Добавете коментар