Ето кой пуска клюките за Лора Караджова!

Гласувайте за статията

Отхвърлен ухажор пуска клюки по адрес на Лора Караджова и постоянно й създава проблеми.

Клюката за връзка на Лора и Криско избуява всеки път, когато имат съвместни изяви

Щерката на Данчо Караджов е заменила дългогодишния си приятел Део с друг популярен човек, пише lifestyle.bg с позоваване на столичен всекидневник. Според мълвата новата тръпка на гласовитото момиче е рапърът Криско. Ровичкането в живота на Лора стига дотам да се твърди, че именно тази тръпка била причина Лора и Део да се разделят. Коментира се и фактът, че Криско бил по-малък от Лора с няколко години, като че ли тази подробност има някакво значение или може да шокира когото и да било.
Пак същият вероятно е източникът и на слуха, че по*носнимки на Лора и Део може да изтекат в нета, след като бившият на Лорчето си забравил мобилния телефон в някакво такси. Самият Део със смях квалифицира клюкарите като велики, но ги разочарова – защото никога с Лора не са си правили подобни снимки.
Наистина ли все пак Лора има връзка с Криско, пита се човек. Преди време същият сценарий с участието на рапъра се разигра и покрай двойката Елица-Стунджи. Говореше се, че младият Криско се прилепва към по-известни от него хора, за да добави блясък към персоната си. Спрягаха го и за новото гадже на Елица, след като тя се раздели със Стунджи. Цялата серия клюки показват общ почерк, а освен това видимо произлизат от среди, близки до „потърпевшите”. Рано или късно цялата истина за мнимата или реална връзка на Лора ще излезе наяве!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар