Клиент на Моника Валериева я прецакал с краден джип (Всичко за екшъна)

Гласувайте за статията

Моника Валериева я арестували с краден джип, клиент-тарикат  я вкара в голяма беля

Моника Валериева, за която отдавна се говори, че е момиче на повикване преживяла истински екшън в началото на кариерата си. Случката е от преди години когато дупничанката се подвизавала като стриптийзорка.

След като била изхвърлена от Шератон, където показвала прелести, провинциалистката се пробвала в още едно нощно заведение. Което било също много известно. Там още на третия-четвъртия ден се появила с лъскав джип и се изфръцкала, че вече има богат любовник, който й подарил возилото, като въртяла показно ключовете.

Снимка: Инстаграм

Моника качила няколко приятелки, с които обикаляли няляво-надясно из столицата. Свършило горивото и женската компания се озовала на една от бензиностанциите. Още щом Валериева спряла отвсякъде изскочили полицаи. Които Й закопчали белезниците най-показно.

В последствие се оказало, че луксозното возило било крадено. Въпросният любовник, който завъртял главата на бъдещата моделка я излъгал, че е богаташ. Той бил наркодилър и автоджамбазин, който й подхвърлил ключовете на крадения джип, в замяна, на което получил сексуални услуги от нея безплатно и тя не го видяла повече.

Ядовете на Моника обаче не свършили до тук. По-скоро тепърва предстояли. Родителите й, които не знаели до този момент с какво се препитава в столицата научили цялата истина. Като щерка на полицейски шеф Валериева направила баща си на резил. А той бил принуден въпреки това да я покрие защото да те хванат с крадена кола никак не е леко престъпление, предават от Жълтите новини на ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар