Класа! Първата Мис България Бранимира Антонова: Не се боя от годините (Вижте я днес – Фото)

Гласувайте за статията

Бранимира Антонова е първата носителка на титлата Мис България

Първата Мис България – Бранимира Антонова, която се окичва с престижната корона през 1967 година, признава, че остарява спокойно.

На 22 ноември красавицата, която е бивша актриса, балерина и юрист по образивание, навършва 67 години, но твърди, че не е вманиачена на тема възраст и не полага особени грижи за себе си.

„Излизам без грим, никога не съм употребявала крем, подарявам козметика на приятелки, не на себе си. Но винаги си слагам червило. Имам много малко дрехи в гардероба си и нищо не ми липсва!“, категорична е Бранимира.

Мис България Бранимира Антонова

Снимка: Гугъл

Въпреки, че е пенсионерка, тя продължава да е дейна и от почти 4 години развива свой собствен бизнес. Антонова има фирма за медийни консултации, чийто офис е в самия център на София. Тя имала идея да открие хоспис за възрастни хора, но плановете й не сполучили. Към днешна дата една от вечните наши миски признава, че почти не се сеща за прословутия конкурс, който я прави звезда само за една нощ. Навремето даже нямала желание да участва, но се съгласила, за да „запълни дупка“. Журито обаче единодушно й връчило приза, а година по-късно взела короната и на „Мис Фестивал“.

Голямата й мечта още тогава била да се снима в киното. Участвала е в повече от 20 игрални и телевизионни филма, сред които емблематичните „Мъже в командировка“, „Бягство в Ропотамо“, „Приключенията на Авакум Захов“. Те я правят още по-желана и за противоположния пол.

Снимка: Гугъл

Бранимира има три брака и твърди, че само първият от тях – с митичния бизнесмен Владимир Грашнов, не е бил грешка. С него се залюбили, когато той току що бил излязъл от казармата. Заради нея избягал от дома си и се венчали тайно. „Мислеше си, че започва купонът, а аз му тръснах бебе. Останахме си добри приятели. След 4 години отидохме прегърнати в съда да се разведем. Всички питаха защо го правим“, признава Бранимира, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар