Кич, целулит и телеса – вижте най-зле облечените звезди на Оскари-те (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

След две години липса на гости и звезди заради пандемията, наградите Оскар се завърнаха с пълния си блясък, видя Kliuki.net.

Или не точно. Докато част от знаменитостите се бяха постарали да бъдат елегантни и стилни за събитието, други очевидно бяха решили просто да привлекат вниманието към себе си. На всяка цена.

Номинираната за най-добра актриса Кристен Стюарт, Маги Гиленхол и пеещите сестри Клои и Хали Бейли определено втрещиха с изборът си на дрехи. И си навлякоха критиките на модните експерти.

оскари 2022 дрехи

Снимки: Getty Images

Но безспорно „призът“ за най-зле облечена звезда на наградите отива при певицата Били Айлиш. Която беше избрала да облече обемна черна рокля с допълнителни декорации по цялата й дължина. Която я караше да изглежда буквално „удавена“ в целия този плат.

Единственото, което се виждаше от нея, бяха рамената и лицето й.

На противоположния полюс беше тоалетът на Кристен Стюарт. Която не остави абсолютно нищо на въображението, обувайки ултракъси панталонки, които на всичкото отгоре, изглеждаха сякаш са й малки. Тъй като прищипваха бедрата й. Отгоре Стюарт беше навлякла бяла риза, разкопчана чак до кръста.

Не по-малко фрапиращи бяха и роклите на сестрите Бейли. Които решиха да покажат цялата пищност, целулит и стрии по бедрата си. Под твърде изрязаните цепки на иначе дългите си рокли.

Източник: Daily Mail

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар