Кич и половина! Фики Стораро купи златна количка за 3 бона за дъщеря си

Кич и половина! Фики Стораро купи златна количка за 3 бона за дъщеря си
2 (40%) 2 votes

Фики Стораро е абсолютно доказателство за максимата, че парите стил не купуват, видя Kliuki.net.

Синът на Тони Стораро е избрал кичозна златна количка за дъщеря си Еслем. През уикенда гордият татко бе забелязан на разходка в столичен мол.

фики стораро дъщеря

Снимка: Инстаграм

Фолк певецът бе в компанията на жена си Гюлджан, сина им Тони Младши и малката принцеса. Майката се грижеше за момчето, а Фики блъскаше натруфената количка, чиято цена е около 3000 лева. В социалните мрежи Фики рекламира бебешки артикули на друга марка и доста по-изчистен модел, но явно иска малката Еслем да се чувства като принцеса и да се забелязва от километри.

Семейството не пазаруваше, а по-скоро само се разхождаше из търговския център. Певецът не крие, че е щастлив с Гюлджан, която стои вкъщи и отглежда децата му, а той ходи по участия, изкарва пари и от време на време кръшва от брачното ложе с някоя засукана красавица.

В последно време изпълнителят отстъпи от завоюваните позиции заради голямото нашествие на нови звезди. Появата на Меди го свали от върха, с повече участия е и Галин. Това е и причината Фики да обмисля да се насочи към поп музиката, където конкуренцията е по-слаба.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Кич и половина! Фики Стораро купи златна количка за 3 бона за дъщеря си”

  1. Миро

    май 11. 2022

    Ам цигани

    Reply to this comment

Добавете коментар