Кити Спенсър втрещи с признание: Работя, за да не ме продадат като трофей! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кити Спенсър държи да е независима

Кити Спенсър „тежи“ 116 милиона паунда, но въпреки това работи като луда, за да е независима. Племенницата на принцеса Даяна даде доста откровено интервю за женско списание, в което сподели приоритетите си.

„За мен е важно да съм независима. Важно е да си изкарвам парите сама. Така не позволявам на никой да ме използва, да ме продава или да ми се налага“, сподели кралската племенница. Кити, която е професионален модел, е една от най-популярните и известни жени в Обединеното кралство. А като първа братовчедка на бъдещия крал на Англия и дъщеря на граф, тя също така е и много, много желана партия за брак.

Синеоката хубавица, която плашещо напомня на покойната принцеса Даяна обаче, не бърза да се жени. Дори нещо повече — избягва всякакви сериозни връзки.

Както самата Кити споделя, нейната независимост е на първо място и очевидно това се отразява сериозно на личния й живот.

„Сама печеля парите си и чувствам, че само така имам право на глас. Право на мнение, възможност да избирам как да прекарам времето си — дали да работя денонощно, да се прибера у дома със семейството си или да се свия някъде и просто да чета. Не ме интересува дали съм популярна, нито живея с нагласата, че всяка част от живота ми трябва да бъде споделена в социалните мрежи. За мен е по-важно, че съм свободна“, разкрива още графската дъщеря.

Кити Спенсър се оказа истинска модерна пепеляшка сн. Инстаграм

Кити Спенсър се оказа истинска модерна пепеляшка сн. Инстаграм

И въпреки че Кити Спенсър не признава пряко, че в аристократичните среди уредените бракове продължават да са практика, тя с половин уста споделя, че не желае и нея да я застигне същата участ. Дъщерята на граф Спенсър може да разчита на огромно семейно състояние, връзки и титла, които да й осигурят дори принц. Но вместо това бяга като попарена от подобна участ. Явно практиката, печели този, който плаща най-много не е отмряла в нейните социални кръгове и в наши дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар