Кирил Танев се провали на изборите и вече не крие Златка (Вижте защо чак сега се показа с нея)

Гласувайте за статията

Кирил Танев упорито криеше връзката си със Златка преди изборите

Мъжът до Златка Димитрова най-накрая се осмели да застане до плеймейтката, въпреки че двамата са заедно от месеци.

Причината-Кирил се провали в политиката и вече няма защо да крие новото си гадже, след като публикации оповестиха, че той има дете от предишна връзка. Златка пък през ден се пуска по гащи и не е точно жената до отговорен общинар.

Фитнес инструкторът Кирил Танев бе кандидат за общински съветник от листата на ДБГ в Бургас на 12-о място. Той събра 117 преференциални гласа, но това не му стигна да се класира в Общинския съвет.

Кирил Танев и Златка Димитрова

Снимка: Инстаграм

След като се раздели с бащата на детето си – Миро, бившата плеймейтка откри любовта в чужди прегръдки. Черната Златка дълго време криеше новата си тръпка, но веднага след изборите на мистерията бе сложен край.

Мачото публикува снимка в профила си в Инстаграм с нея, а под кадъра написа: „Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си.“ Димитрова му отвърна: „Вече сме повече от приятели“. Почитателите на Злати са щастливи от новината и заляха социалната мрежа с коментари: „Много сте готини и двамата.“

„Много сте готини, обичайте се и бъдете щастливи.“ „Страхотни, дерзайте…“ Кирил и Златка са заедно от юни месец и вече не крият отношенията си. Фитнес инструкторът е приел сина на Димитрова от предишната й връзка – малкия Миро. Двамата имат много общи интереси и прекарват доста време заедно, издават ги съгражданите им, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар