Кирил Десподов се обясни публичнo в любов на новата си (За Мария ли е посланието? – Фото)

Гласувайте за статията

Кирил Десподов пусна любопитно обяснение в любов в социалните мрежи

Преди няколко месеца Кирил Десподов сложи край на връзката си с дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина, но явно бързо се намери кой да стопли сърцето му.

Най-добрият футболист на България за изминалата година се радва на изключителен старт с новия си клуб Щурм Грац, но очевидно му върви не само на терена, забеляза Sportal.bg.

22-годишният нападател сподели селфи с целувка в социалната мрежа Инстаграм, но със сигурност последователите му не са обърнали толкова внимание на снимката, колкото на текста върху нея. „You know”, пише Десподов, като посланието очевидно е насочено към момичето, което го кара да се усмихва широко.

Кирил Десподов

Снимка: Инстаграм

Засега обаче той не издава нищо около новата си любов. Както вече писахме, говори се, че футболистът има афера с певицата Мария, която обаче двама държат в тайна. Десподов е от тези, които дълго пазят половинките си в тайна от медийното пространство. При връзката си с Веселина, той изчака няколко месеца, за да я представи официално като своята приятелка.

Първоначално футболната звезда публикуваше сторита с русокосата хубавица, като обаче прикриваше лицето й със сърчица, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар