Елени Фурейра печели „Евровизия“ с крадена мелодия от България?! (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Кипър фаворити за „Евровизия“, Елени Фурейра с крадена песен от България

Кипър е фаворит за „Евровизия“ тази година, но редом с успеха на Елени Фурейра, около името й не спират да се вихрят и скандали. На първо място бе фактът, че албанка представя гръцкия остров на конкурса. На второ – че е била твърде провокативна на състезанието. И накрая, но не и по важност, че е окрала Поли Генова в конкурса.

Състезанието трябва да се проведе тази вечер, а фаворит на публиката определено е Кипър. Знойната албанка, която вече наричат кипърската Шакира, предизвика интереса на аудитория още с първите си изяви.

Около името на Елени Фурейра се завихри скандал, след скандал. Първо заради произхода й – оказа се, че е с албански корени, а след това и заради снимката й с представителя на Албания. Фактът, че певицата толкова открито подкрепи свой сънародник, накара патриотичното общество в Кипър да избухне срещу нея.

При все това успехът й на полуфинала на Евровизия, накара и най-критичните да забравят за миналото й или за изявите й спрямо други участници на конкурса. Редом с това обаче се появиха обвинения, че певицата е откраднала мелодията на песента на Поли Генова от 2016 година за конкурса „Евровизия“. Фенове виждат абсолютно прилика между първите тактове от песента на Фурейра с песента на Поли Генова „Ако любовта беше престъпление“.

Социалните мрежи избухнаха срещу Елени Фурейра. А феновете на Поли Генова са категорични, че албанката наготово се кани да спечели конкурса. Други видяха в клипа към песента и в цялата й визия, пълно копиране на Бионсе – от външния вид, до хореография, прическа и тоалети.

Кипър печели "Евровизия", Елени Фурейра с крадена мелодия от България сн. You Tube

Кипър печели „Евровизия“, Елени Фурейра с крадена мелодия от България сн. You Tube

Самата Поли Генова не е коментирала песента на Кипър. Певицата в момента е ментор в „Гласът на България“ и вниманието й е насочено другаде. Но нейните колеги от „ЛаТиДа“ не останаха безучастни към случващото. „Да, приликата е очевидна. Но щом се копира, значи е хубаво“, философски заяви Бети от групата, цитират от „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар