Киншук Махиджан от „Цветовете на любовта“ се сдоби с близнаци (Първи снимки)

Гласувайте за статията

Киншук Махиджан от „Цветовете на любовта“ стана татко на близнаци

Голямата индийска звезда Киншук Махиджан стана татко на близнаци. Актьорът сам се похвали с щастливата новина в социалните мрежи. От известно време звездата отказваше предложения за нови филми, а наскоро стана ясно и защо. Съпругата му Дивия Гупта роди малчуганите през октомври миналата година, но минаха месеци преди семейството да ги посрещне у дома.

Една от причините е, че бебетата се родиха малко преждевременно. По тази причина актьорът предпочете да се похвали с раждането им, след като са си у дома. Малчуганите носят имената Сахир и Саиша. А семейството организира парти чак през декември за тях.

„Плаках, молих се, благославях този момент. Това беше най-големия подарък за мен и за съпругата ми“, казва още Киншук след раждането на близнаците. Щастливата двойка в момента ги отглежда в просторния си дом в Мумбай.

Актьорът стана популярен у нас с ролята си в сериала „Цветовете на любовта“. Там играеше ролята на Ранвиир, а за негова съпруга бе избрана Парул Чаухан. Тръгнаха слухове, че двамата дори имат връзка. „Разбихте едно прекрасно приятелство с тези клюки. Това, че двама души се прегръщат и целуват на снимачната площадка съвсем не означава, че те са влюбени, или имат връзка. Дивия се разбираше прекрасно с Парул — дори бяхме заедно на рождения ми ден“, казва още актьорът. За съжаление медиите наистина успяват да ги разделят, слагайки край на близкото им приятелство.

Киншук Махиджан стана татко на близнаци

Киншук Махиджан стана татко на близнаци

Днес звездата от сериала се радва на двете си деца, забравил скандалите и мнимите връзки. „Имам най-страхотните бебета на света“, казва още актьорът. Той не спира да благодари на съпругата си, на съдбата и на боговете на Индия за прекрасния подарък, който са му направили. И дори си обещава, че ще превърне живота на двете си звезди в приказка. Като ги разглези безобразно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар