Ким Катрал разкри истината за Сара Джесика Паркър: Тя е лицемерка, а не приятелка!

Гласувайте за статията

Ким Катрал във война със Сара Джесика Паркър — не си говорят

Старите приятелки от култовия сериал „Сексът и градът“ — Ким Катрал и Сара Джесика Паркър, не само не си говорят, но и не могат да се понасят една друга. За това свидетелства поредната им изява пред медиите. След като Ким заяви преди време, че със Сара са само познати от филма, а колежката й заяви, че е разочарована от думите й, сега Катрал отново я атакува.

Оказа се, че двете в действителност не се понасят и дори покрай работата едва се изтърпявали една друга. Семейството на Ким Катрал е убедено, че Сара се отнася изключително лицемерно към колежката си. А причините са повече от смущаващи.

След внезапната смърт на брата на Катрал, Сара Джесика Паркър й изпрати послание за съчувствие, в което каза: „Скъпи Ким, изпращам цялата си любов и съпричастност към теб и твоето семейство. Съболезнования за кончината на брат ти“.

Тази публикация буквално извадила от кожата й Ким Катрал, която веднага се появи със свой пост в Instagram.

„Майка ми ме попита днес: Кога лицемерната Сара Джесика Паркър ще те остави намира? Вашето показно съболезнование е болезнено напомняне за това колко жестока сте вие ​​- и тогава, и сега. Позволете ми да изясня (ако не ви е ясно):Ти не си моето семейство. Ти не си мой приятел. Ето защо за последен път ви пиша — спрете да използвате трагедията ми, за да възстановите имиджа си на „добро момиче“, пише тя в Instagram.

Ким Катрал обяви война на Сара Джесика Паркър

Ким Катрал обяви война на Сара Джесика Паркър

Въпреки че дълги години се смяташе, че момичетата са добри приятелки, както в сериала, така и извън него, това се оказа лъжа. Катрал пусна цялата история в медиите, казвайки, че всичко е режисирано от Паркър. И че всъщност те никога не са били близо. Предвид факта, че Сара Джесика е и продуцент на сериала, не е изненадващо защо е тормозила колежките си така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар