Ким Кардашиян не дава на Кание Уест да види децата (Рапърът едва не пропусна рождения ден на щерка си)

Ким Кардашиян явно е вдигнала мерника на бившия си

По всичко личи, че раздялата между Ким Кардашиян и Кание Уест ще бъде повече от драматична. По думите на рапъра риалити звездата му отказва достъп до децата и прави всичко възможно, за да възпрепятства срещите им. Повод за избухването му в медиите стана рожденият ден на едно от хлапетата им – Чикаго. Именно празникът и партито заради него буквално скараха двете звезди. И на практика отново въвлякоха медиите в семейния скандал.

Ким Кардашиян и Кание Уест тепърва ще се разправят за децата
Ким Кардашиян и Кание Уест тепърва ще се разправят за децата
Снимка: Инстаграм

Възможността да пропусне рождения ден, накара вбесения баща да се обърне към обществеността в социалните мрежи. „Публикувам това онлайн, защото имам нужда от вашата подкрепа“, обяви изпълнителят. „Обадих се на Ким, писах на бавачките, свързах се с Тристан, той каза, че ще попита Клоуи, ако никой няма да ми даде адреса на партито. (…) Това определено ще бъде отпечатано в нейната (дъщерята на Кание и Ким – Чикаго) памет. Имайте предвид, че не бях до нея“, продължи словоизлиянията си той.

Впоследствие се оказа, че Уест все пак е присъствал на партито, и това като че ли малко смекчи ситуацията. Ким Кардашиян обаче не остана лаконична по темата. По думите ѝ бившият ѝ е прекалил, като се е включил с подобни признания в мрежата. Риалити звездата предпочита, разбира се, да решават проблемите си насаме, което явно не е по вкуса на му. Двамата безспорно имаха трудна връзка, особено ако се имат предвид и някои психически проблеми на Кание.

„Той продължи да я обвинява по телевизията на живо, въпреки че идеята му беше да сподели рождения ден на детето. Ким щеше да има парти рано сутринта и можеше да се срещне с Чикаго при свои собствени условия. Никой не се опита да му попречи да дойде“, споделя още по темата източник, цитиран от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.