Кейт проговори за драмите с Меган Маркъл: Не сме скарани! (Какво ги раздели?)

Гласувайте за статията

Кейт проговори за драмите с Меган Маркъл, скарани ли са?

Кейт проговори за драмите с Меган Маркъл. Двете херцогини неочаквано обявиха, че разделят семействата си, а според слуховете помежду им има и други проблеми. И докато съпругата на Хари пази пълно мълчание по повод поредните скандали, Кейт не е толкова сдържана. И открехна вратата на личния си живот.

„Бременността е толкова специално време за всяка жена. Напълно разбирам защо Меган иска да я изживее далеч от всичко. Освен това нямам търпение да видя раждането на още един малък братовчед за Джордж, Шарлот и Луи. Ще бъде толкова прекрасно“, заяви ентусиазираната херцогиня.

Тя допълни, че собствените й деца вече се подготвят за коледните тържества в училище и в детската градина. „Толкова много пораснаха. Дори Луи. Не мога да повярвам, че вече е на седем месеца и е един малък голям човек. Ще бъде хубаво отново да имаме бебе в семейството“, с възторг казва тя.

От думите на Кейт става ясно, че Меган и Хари сами са взели решение да се преместят. Освен това херцогинята на Кеймбридж ясно намекна, че двамата са пожелали повече самостоятелност и по-малко медийно внимание.

Двойката също така разкрива, че са във възторг от очакването на бебето, а Кейт показа, че не таи никакви лоши чувства към своята снаха. Освен по официални приеми двете не се срещат толкова често, но това явно не притеснява особено херцогинята на Кеймбридж. „Все пак всяка от тях си има личен живот и семейство. Никой не очаква да са непрекъснато заедно. Няма драми помежду им“, твърдят приятелките на Катрин.

Кейт отрече с Меган да са  скарани сн. You Tube

Кейт отрече с Меган да са скарани сн. You Tube

Служители от домакинството разказваха друго и дори се заговори, че това е една от причините Меган и Хари да решат да напуснат двореца. Ремонтът на имението им Уиндзор обаче също няма да е евтин. Очаква се той да струва най-малко 5 милиона лири на данъкоплатците, тъй като трябва да се осигури сигурността им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар