Кейт Мидълтън шашна британците

Гласувайте за статията

Тя винаги е перфектна до най-малкия детайл

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, шашна британците.

Въпреки условията на карантина тя успя да прикове погледите с изключително стилен тоалет. Конкуренцията в това отношение между нея и Меган Маркъл става все по-голяма и осезаема.

Кейт Мидълтън

Тя винаги е перфектна до най-малкия детайл

Заради коронавирусната пандемия тази година Европа скромно отбелязва 75-годишнината от края на Втората световна война и Денят на победата. Причината за това е, че в повечето страни действат ограничителни мерки.
Събитията бяха сведени до скромно отбелязване или тяхната организация бе пренесена онлайн поради мерките за физическа дистанция.

Във Великобритания паметта на жертвите беше отбелязана с двуминутно мълчание в Лондон, Белфаст, Единбург и Кардиф.
Е, и Кейт Мидълтън отбеляза деня специално и с визията си остави всички британци безмълвни.

Помните ли епохалната поява на Меган Маркъл в червена рокля преди абдикацията от кралските задължения? Явно не само херцогинята на Съсекс, но и тази на Кеймбридж, знаят как ефективно да носят този цвят.

Кейт винаги изглежда перфектна пред камера, обръщайки внимание и на най-малкия детайл. И този път не беше изключение. Освен изкусен ежедневен грим Кейт Мидълтън бе заложила на атрактивна червена рокля. Тя просто караше греещото й лице да изпъква.

Принц Уилям и съпругата му се чуха с ветерани от Втората световна война от дома си и изслушаха техните разкази с неприкрит интерес. Един от бившите военни дори спомена за „Тайни послания“, върху които е работил самият Уинстън Чърчил.
„Трябваше да дешифрирам съобщението, да го прекодирам и да го изпратя на сина си в Югославия, за да кажа просто едно „Честит рожден ден“.

Според ветераните и сега нацията очаква с нетърпение Денят на победата, но този път Денят на победата над коронавируса, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар