Кейт Мидълтън става новата кралица на Британия? (Вижте как успя)

Кейт Мидълтън става новата кралица на Британия? (Вижте как успя)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън се кани да стане новата кралица на Британия, ще прецака ли Камила?

Тиха война се води зад стените на двореца Кенсингтън между две от първите дами в Англия. Кейт Мидълтън и херцогиня Камила се сражават за една и съща цел–короната на кралица на Англия.

Съпругата на принц Чарлз не крие амбициите си да бъде кралица и за това е готова на всичко. Многократно през последните години тя е засичана с тиарите на кралицата, демонстрирайки, колко много би й отивала кралската корона.

За разлика от принц Чарлз, който съвсем не държи да става крал, съпругата му не крие амбициите си в тази област. Изненадата обаче идва от другаде – Кейт Мидълтън също иска да стане кралица на Англия и то след слизането на Елизабет, пише „Блясък“.

Кейт Мидълтън става новата кралица на Англия

Кейт Мидълтън става новата кралица на Англия

Принцесата далеч не толкова явно се опитва да се налага и да демонстрира амбициите си в тази област, но се постара да спечели кралицата на своя страна, още с първата им среща. От щуро и палаво момиче преди сватбата, след годежа, Кейт стана принцеса за пример. Съпругата на Уилям се постара да му даде, онова, което той най-много искаше – семейство и нормален живот. Двойката се премести в Норфолк, където са много близо до кралицата и по-далеч от светския живот, а Катрин стана съпруга и майка за пример.

akt

Опитът й да завоюва твърди позиции в кралския двор успя. Тя е любимата снаха на кралицата, която не спира да демонстрира одобрение към нея на публични места. Освен това Кейт Мидълтън се ползва с повече привилегии от всеки друг в кралския двор – специално за нея се правят изключения, Елизабет дори промени протокола, за да е щастлива съпругата на внука й, и им позволи да живеят на село, а не в двореца Кенсингтън.

Признанието за победата на Кейт дойде с раждането на малката принцеса. По права линия, наследница на короната не се е раждала от 65 години, което стана повод за огромно вълнение в страната. В акта за раждане на дъщеря си, тя е записана не просто като херцогиня на Кеймбридж, а като принцеса на Обединеното кралство. Титла, която практически я поставя по-високо дори от Чарлз и Камила. И е още едно доказателство, кой ще бъде следващия крал на Британия. И че Кейт Мидълтън ще е новата кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар