Кейт Мидълтън спасява брака си с ин витро (Херцогинята не може да забременее)

Кейт Мидълтън ще се подложи на ин витро, херцогинята спасява брака си заради проблеми със зачеването

Слуховете за евентуална бременност на  Кейт Мидълтън, които през последните две години се тиражират в пресата се оказаха неверни. Херцогинята има сериозни проблеми със зачеването на третото си дете.

Според вътрешен човек от двореца Кенсингтън причината дукесата да не може да изпълни обещанието си да роди шест деца на принц Уилям е нейната прекомерна слабост. В последно време Катрин страда от тежко хранително разстройство. Което се отразило пагубно не нейните детеродни функции.

Както вече писахме преди време очарователната принцеса страда от булимия. Доказателство за това е нейното тегло. Тя е висока 175 см, а тежи малко над 42 килограма.

Кейт прекалено много се фокусира върху външния си вид въпреки молбите на Уилям да се замисли и да промени хранителния си режим. Заради, който с принца имат непрекъснати кавги.

Красивата британска принцеса била на ръба на силите си както физически така и психически. Нейното състояние излязло както се казва извън контрол и тя за да не се създава напрежение между нея и херцога, който мечтае за трето дете предложила да намерят подходяща сурогатна майка, предават от електронното издание elle.ru. Ако не се получи с ин витрото при нея.

Херцогинята била убедена, че едно ново попълнение в семейството ще й помогне да се възстанови здравословно. Така ще се справи с проблемите си. А  ще се изгладят и отношенията между нея и Уилям. Което както се надява след време ще й помогне  да забременее по естествен път и отново да роди.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.