Кейт Мидълтън сложи в малкия си джоб Софи Трюдо със стил (Снимки)

Кейт Мидълтън детронира Софи Трюдо, херцогинята засенчи първата дама на Канада със стил и красота

Кейт Мидълтън отново показа, че е модна икона с много вкус и стил. Херцогинята на Кембридж сложи в малкия си джоб съпругата на премиера Джъстин Трюдо. Софи Трюдо е дама, която не отстъпва по хубост и по елегантност на величайшата си гостенка. Но Кейт все пак успя да я детронира при посещението си в Канада.

Кейт Мидълтън успешно се справи с предизвикателството да блесне пред поданиците на  васалната държава. Предлагаме да видите с какви тоалети се облече до сега по време на официалната визита.

През първия ден от визитата си Кейт слезе от самолета в изключително елегантен тоалет в кралско синьо. Стилната рокля на Jenny Packham бе прилепнала по тялото на херцогинята и пристегната в тънката талия с дискретно коланче. В чест на канадците височайшата особа бе закачила платинена  брошка с формата на кленово листо. Което е символ на Канада, предават от електронното издание rozali.com.

През втория ден Кейт се появи в съвсем различен стил. Съпругата на принц Уилям блесна с рокля на Alexander McQueen. Която бе съчетала с искрящо червени обувки, клъч във същия цвят. Перфектната й визия бе допълнена с изящни обеци с перли и диаманти, годежния й пръстен и часовник Cartier, подарък от Уилям.

Вечерта на третия ден кралското семейство бе на прием в тяхна чест. Кейт прикова погледите с уникален тоалет на Preen в червено. Впечатление направи асиметричното деколте на роклята и диамантената брошка във формата на кленово листо. С която Мидълтън не забрави да украси блестящия си тоалет.

През четвъртия ден херцогинята на Кеймбридж отново впечатли с променен стил. Тя се появи в зелена рокля на Dolce&Gabbana. Тоалета бе с къси ръкави и разкроен от средата на бедрата. С дължина до коленете. На ушите си Кейт носеше чисто нови обеци от оникс в зелено. Дело на Monica Vinader, модел Siren.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.